Sportlovsveckan

Sportlovet närmar sig sitt slut och Emilie har avrundat veckan med två återhämtande dagar utan träning i en skön avkopplande miljö på landet. Sportlovsveckan inleddes också  med en ledig dag. De övriga dagarna har omfattat två träningspass per dag; det första med inledning kl. 7.15 på morgonen, och det andra, på normal träningstid på eftermiddagen. Inga sovmorgnar här inte – trots att det har var ledigt från skolan!

Själva träningen har varit rätt så hård för inkommande veckoslut 4-6.3.2016 ska några simmare från ÅSK, inklusive Emilie, delta i en internationell tävling i Berlin. Träningen har därför till stor del bestått av maximidrag och snabbhet. Den kommande veckan blir, däremot, lättare och programmer kommer att bestå av starter, vändningar och korta spurter – sådant som behövs för att komma i bra form inför Berlin.

För att få lite variation i träningen och för att komma bort från simhallsmiljön, där luftkvaliteten har varit rätt så dålig under veckan som gick, pga det stora besökarantalet, åkte gruppen på fredagen till centrum i Åbo, där de åkte skridskor i ett par timmars tid på morgonen. Veckans träning avslutades sedan med ett vanligt träningspass i bassängen på fredag eftermiddagen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s